Dream Circus

www.dreamcircus.fi

Dream Circus Oy valmistaa ehta.-tuotemerkillä vaatteita, laukkuja ja kukkaroita, jotka ilmentävät savolaista alkuperää ja designia. Tuotteiden suunnittelu ja tuotteiden koko valmistusprosessi kankaiden valmistusta lukuun ottamatta tapahtuvat Saimaan alueella.

ehta. -tuotteet ovat joskus värikkäitä, joskus tummanpuhuvia, mutta aina leikkisiä ja hauskoja hyvänmielentuotteita - yrittäjä Kati Kraemer, Dream Circus Oy

ehta. -tuotemerkin tekstiili-, huopa- ja nahkatuotteet valmistetaan Varkaudessa ja Kiteellä. Yrittäjä Kati Kraemer aloitti yritystoiminnan kotinsa takkahuoneen nurkasta keväällä 2014. Sieltä pienestä kassien ja kukkaroiden valmistusnurkasta yritys on kasvanut Katin ja sisarensa työllistäväksi käsityöyritykseksi.

Dream Circuksen tuotteita saa oman verkkokaupan lisäksi useilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Dream Circus tuottaa kestäviä, laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, joita on helppo kierrättää eteenpäin. Näin Dream Circus omalta osaltaan vähentää vaateteollisuuden synnyttämiä jätemääriä.

Yhteystiedot

Dream Circus Oy
044 989 2686
info@ehtavaatteet.fi

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

ehta. –tuotemerkki

  • tekstiilituotteet
  • huopatuotteet
  • nahkatuotteet