Hauhalan hanhifarmi

hanhifarmi.fi

Puhdasta hanhituotannon aatelia

Hauhalan Hanhifarmi kasvattaa hanhia puhtaassa eteläsavolaisessa luonnossa. Alun lämpimistä kasvatustiloista hanhet siirretään kesäajaksi laiduntamaan ulkotarhoihin.

Hauhalan Hanhifarmilla hanhien elämä on stressitöntä. Hanhia ei pakkoruokita, vaan ne saavat vapaasti liikkua ja syödä ulkotarhoissa heinää ja vehnäkasvustoa.
– yrittäjä Virpi Rantalainen, Hauhalan Hanhifarmi

Hauhalassa hanhilla on virikkeellinen ja tilava kasvuympäristö ja myös onnellinen loppu omassa tilateurastamossa. Hauhalan hanhet kävelevät itse reippaasti ja stressittöminä teurastamolle eivätkä ne kärsi ahtaista kuljetuksista teurastamolle. Lintujen stressittömyys lisää merkittävästi lihan gastronomista laatua. Tämän tuloksena Hanhifarmi pystyy toimittamaan huippulaatuisia lihatuotteita ja maukkaita hanhijalosteita niin ravintoihin, tukkukauppoihin kuin kauppoihinkin.

Hauhalan Hanhifarmin tuotanto on eettistä ja ekologista läpi tuotantoketjun. Tämä näkyy mm. siinä, että koko lintu käytetään tarkasti hyödyksi. Tila hoitaa itse koko hanhen tuotantoketjun hanhiemoista munien haudontaan, poikasten kasvatukseen, teurastukseen, lihanleikkuuseen ja pateiden valmistukseen. Hanhituotannon lisäksi Hanhifarmi hoitaa myös tuotteiden myynnin, markkinoinnin ja omien laadukkaiden hanhenlihatuotteiden tuotekehityksen.

Yhteystiedot

Hauhalan hanhifarmi
Virpi Rantalainen

015 - 650 350

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

Lihatuotteet

Jatkojalosteet

  • mm. hanhipateet ja -säilykkeet