Järvi-Suomen Kalatuote

www.kalatuote.fi/

Järvikalaherkkuja Kissakoskelta  

Järvi-Suomen Kalatuote on Hirvensalmen Kissakoskella toimiva kalanjalostamo. Kalat Kalatuote ostaa suoraan luottokalastajiltaan, jotka ovat perustaneet oman kalasatamayhtiön, Hirvensalmen Kalan.

Järvi-Suomen Kalatuotteen tuotteissa on tunnistemerkinnät, joilla kalan alkuperä on paikannettavissa. Uuden lisänsä Kalatuotteen tuotepaketteihin tuo D.O. Saimaa –merkki, joka osoittaa, että kyseinen kala on uinut villinä Saimaassa tai sen läheisyydessä olevissa vesissä, kuten Puulassa, Haukivedessä tai Kyyvedessä.

Toimintamme kulmakiviä ovat puhtaat vedet, laatuajattelu, katkeamaton kylmäketju, kalan oikea käsittely ja hiilijalanjäljen pienentäminen.
– yrittäjä Tuomas Pöyry, Järvi-Suomen Kalatuote Oy

Kalatuotteen toiminnalle on hyvin leimallista ekologisuus ja kestävyys. Jotta hävikkiä syntyisi mahdollisimman vähän, yritys hyödyntää hyvin monipuolisesti eri kalalajeja ja valmistaa elintarvikekäyttöön soveltumattomista kaloista lemmikkituotteita. Ja se vähäinen hävikki, joka syntyy, päätyy biokaasulaitokselle.

Kotimaisen kalan suosion kasvattaminen on yksi yrityksen toiminnan kantavista ajatuksista. Jotta kalan suosio kasvaisi, tuottaa yritys asiakaslähtöisesti mm. jalosteita, säilykkeitä ja tuoretta kalaa.

Tilaustuotteilla saadaan toivottuja ja haluttuja tuotteita markkinoille ja kalalle uusia ostajia.

Kalatuotteen tuotteita on ostettavissa kesällä ja sesonkiaikoina omasta myymälästä Kissakoskelta ja verkkosivujen tilauslomakkeelta ja verkkokaupasta niitä saa kaikkialle Suomeen ja sovittaessa ulkomaillekin. Kalatuote myy lisäksi tuotteitaan suoraan kymmeniin lähialueen ja lähimaakuntien kauppoihin sekä pääkaupunkiseudun ja Turun ravintoloihin ja kauppoihin.

Yhteystiedot

Tuomas Pöyry
puh. 0500 359 518
myynti(at)alatuote.fi

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

  • Tuore kala
  • Pakastettu kala
  • Kalajalosteet ja -säilykkeet
  • Mäti