KalaValkonen

www.kalavalkonen.fi

Onko voissa paistetun muikun voittanutta?

KalaValkosen myyntivaunua Mikkelin torilla ympäröi herkullinen voissa paistetun muikun tuoksu. Tuoreet muikut yrityksen omistaja Linda Valkonen pyöräyttää ruisjauhoissa, jotka toinen D.O.Saimaa yritys Rapion Mylly on heille varta vasten kehittänyt. Linda paistaa muikut voissa rapeaksi isänsä Heikin kehittelemällä pannulla, josta paistorasvat ja -jauhot saa näppärästi suoraan biojätteisiin. Uutta satsia ei siis koskaan käristetä vanhoissa rasvoissa. Muikut yritykselle toimittaa Erosen Kala, jonka saaliit tulevat mm. Puruvedeltä, Haukivedeltä, Pihlajavedeltä, Paasvedeltä ja Saimaalta.

Kalan tuoreus, laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Näillä isä-Heikiltä perityillä opeilla uskalsin ottaa virkavapaata poliisin ammatistani ja lähteä katsomaan millaista työtä tämä on. Nyt olen kala-alan yrittäjä isäni jalanjäljissä ja sydämenasiani on tarjota ihmisille hyvää ja tuoretta kalaa lähialueelta Saimaalta! -yrittäjä Linda Valkonen

Toiminnan pääpaino on kesässä ja KalaValkosen paistopisteen tunnistaakin Mikkelin torilla kelta-valkoisesta myyntivaunusta toritelttoineen. Syksyllä ja talvella käytössä on sinivalkoinen myyntiauto, joka vierailee Ristiinan torilla sekä Mikkelin tapahtumissa erikseen ilmoitettuina aikoina. Syys- ja talvikaudella savustetaan myös lohta. Ja Lindan johdonmukainen linja lohenkin alkuperän suhteen on selkeä. Lohi tulee aina Puumalan Lohelta Puumalasta.

Yhteystiedot

Linda Valkonen
puh. 044 244 3431
linda@kalavalkonen.fi
www.kalavalkonen.fi

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

Paistetut muikut (Erosen kala)
Savustettu lohi (Puumalan lohi)