Little Big Woman

littlebigwoman.fi

Kirsi Manninen valmistaa Mikkelin Otavassa koruja, joilla on yksilöllinen suunnitteluprosessi ja tarina. Universumi-sarjaan kuuluva Otava-sormus on syntynyt rakkaudesta ja kiitollisuudesta kotiseutuun.

Manniselle Saimaa edustaa rikkautta. Järvi-korujen idea on syntynyt jo ala-asteella mummille tehdyssä äitienpäivälahjassa. Lapsuuden työn spontaania muotokieltä ja rohkeita värejä mukaellen Manninen loi posliinikoru Järven. Järvi-korun väreissä yhdistyvät tumman sininen vesi maanläheiseen hiekan väriin. Lisäksi yksityiskohdissa on lehtikultausta, joka edustaa katinkultaa sekä veden kimallusta auringon tai kuun valossa. Posliinin pinta muistuttaa veden liplattavaa pintaa ja muotokieli viittaa myös kalastamiseen.

Tuotantoni vastuullisuutta kuvastavat arvoni tyhjyys, kunnioitus, kiitollisuus ja avoimuus
- muotoilija, korutaiteilija Kirsi Manninen, Little Big Woman

Mannisen mielestä jokaisen yrityksen velvollisuus on toimia kestävän kehityksen mukaisesti. Kaikki Mannisen tekeminen ja tuotanto tapahtuu perinteisin käsityömenetelmin. Hän tuottaa harkiten sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita, joiden materiaalit ovat huollettavissa ja kierrätettävissä edelleen.

Yhteystiedot

Little Big Woman
Kirsi Manninen
050 343 8373
kirsi@littlebigwoman.fi

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

Korut

  • Järvi-korut
  • Universumi-sarjan korut