Pihvilihaa Hirvensalmen maalaismaisemista
Luomutila Siiriäinen kasvattaa Charolais-pihvirotukarjaa luonnonmukaisesti puhtaassa eteläsavolaisessa perinnemaisemassa Hirvensalmella. Siiriäisen perhe on harjoittanut luonnonmukaista viljelyä ja karjankasvatusta jo yli 15 vuotta.
Ympäri vuoden ulkoileva karja laiduntaa tilan peltoja ja perinnebiotooppien piiriin kuuluvia metsälaitumia. Kylmän vuodenajan naudat viettävät ryhmissä omissa talvitarhoissaan.
Tärkein syy siihen, miksi harjoitamme luonnonmukaista viljelyä on eläinten hyvinvointi. Haluamme tarjota karjallemme mahdollisimman lajityypillisen elämän ja asiakkaillemme parasta mahdollista lihaa.
- karjatilallinen Anna Siiriäinen, Luomutila Siiriäinen
Siiriäisellä ei käytetä lainkaan ostorehua, ja tilan sato kuluu kokonaisuudessaan oman karjan ruokkimiseen. Siiriäisen tila myy tuottamansa lihan suoramyyntinä kuluttajille ja ravintoloille. Tilan tuottamasta lihasta on tullut varsin suosittua lihansa laadusta ja eettisestä alkuperästä tarkkojen eteläsavolaisten kuluttajien keskuudessa.
D.O. Saimaa merkityt tuotteet
Lihatuotteet
- Sisäfilee
- ulkofilee
- entrecote
- paistit
- potkakiekot
- ribsit
- niska
- rinta
- häntä
- maksa
- kieli
Lihajalosteet
- Jauheliha