Putkisalon Kartano on perinteikäs lammastila, jossa harjoitetaan maanviljelyä ja lampaanjalostusta sekä tuotetaan vastuullista kartisanlihaa. Karitsat laiduntavat emojensa kanssa kartanon luomupelloilla toukokuusta syyskuuhun ylläpitäen samalla arvokkaita perinnemaisemia.
Putkisalon Kartanon karitsaherkuista on upea tilaisuus nauttia kesäisin järjestettävillä kartanon illallisilla. D.O. Saimaa Chef Ilkka Arvolan suunnittelema herkullinen neljän ruokalajien karitsamenu tarjoillaan hienosti entisöidyssä ja tunnelmallisessa kartanon juhlasalissa. Illallisen kyytipojaksi on mahdollisuus tilata myös huolella valikoitu, menuhun sopiva viinipaketti. Illallisen lomassa kuullaan lyhyt esittely tilan värikkäistä vaiheista aina 1500-luvulta lähtien.
Tutustu kartanon illallisten ajankohtaan ja varaa paikkasi susanna.nuutinen@putkisalo.fi.
Yhteystiedot
Susanna Nuutinen
050 340 5130
susanna.nuutinen(at)putkisalo.fi
Putkisalon Kartano käyttää D.O. Saimaa tuotteita
We Support -tähtiluokitus
Ravintola käyttää vähintään kolmea D.O. Saimaa -tuotetta tai raaka-ainetta säännöllisesti.