Saimaan tuore

www.saimaantuore.fi

Saimaan tuoretta kirjolohta

Saimaan Tuoreen kirjolohet kasvatetaan vastuullisesti hallituissa sisäolosuhteissa, puhtaassa Saimaan vedessä.

Kalojen kasvun ja terveyden kannalta puhdas ja hapekas, virtaava vesi on tärkeintä. Täydellinen ratkaisu tähän on Varkaudessa sijaitseva kiertovesikasvattamo, jossa vesi todellakin kiertää jatkuvasti. Matkalla se puhdistetaan suodattamalla, typpiyhdisteitä muutetaan kalalle vaarattomaksi nitraatiksi, hiilidioksidi tuuletetaan pois, PH:ta säädetään, hapetetaan ja varmistetaan, että vesi on juuri oikean lämpöistä.

Meidän vastauksemme haasteisiin on kiertovesikasvatus, joka ei kuormita ympäristöä vaan takaa suomalaisen, puhtaan ja tuoreen kalan pääsyn takaisin suomalaisten ruokapöytiin.
Ossi-Oskari Honkanen, laatupäällikkö

Kirjolohet päätyvät kauppoihin joko sinkkufileenä, joka on yhden henkilön annoskoko tai perhosfileenä, josta riittää kahteen annokseen. Vastuullisen ja ympäristöä vähän kuormittavan tuotantotavat lisäksi yrityksen tavoitteena on pienentää ruokahävikkiä sopivien annoskokojen kautta. Saimaan tuoretta kirjolohta saa vakuumipakattujen fileiden lisäksi myös kauppojen palvelutiskeiltä irtomyynnistä ja ravintoloista.

Yhteystiedot

Finnforel Oy / Saimaan tuore

Ossi-Oskari Honkanen
020 7310143
ossi.honkanen@finnforel.com

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

  • Kirjolohituotteet
  • Kirjolohijalosteet