Lähde makumatkalle ja maista neljän Saimaa Gastronomy -ravintolan omanlaiset Makujen kimara -annokset Saimaan upeissa maisemissa.

Lähde makumatkalle Saimaa Gastronomy-kohteisiin ja nauti Makujen kimara

Lähde makumatkalle ja maista neljän Saimaa Gastronomy -ravintolan omanlaiset Makujen kimara -annokset Saimaan upeissa maisemissa.

Hotelli Punkaharjun, Sahanlahti Resortin, Tea House of Wehmaisin ja Tertin Kartanon keittiöt ovat kehittäneet omanlaisen Makujen kimara -annoksen, jonka saat jokaisesta Saimaa Gastronomy -ravintolasta hintaan 29 €. Saimaa Gastronomy -ravintolat suosivat annoksissaan D.O. Saimaa -merkittyjä tuotteita.

Kartano- ja puutarharavintola Tertin kartano

Tertin Kartanon Makujen kimara -take away annos sisältää sesongin kasvispiirasta ja nokkosta, Iivarin muikkuja ja sinappikastiketta, lähitilan savunautaa ja jalapenohyytelöä, hanhenmaksamoussea ja tryffelisalsaa, ruusucheddaria ja omenacalvadoshyytelöä, kasvimaan satoa, oman leipomon juureen leivottua näkkileipää ja vehnätöntä siemennäkkileipää ja pieni makea kartanon leipomosta. 

Luomu- ja teeravintola TeaHouse of Wehmais

TeaHouse of Wehmaisin Makujen kimara -kattauksessa on viisi herkullista TeaHouse-tapasta, joihin jokaiseen on valittu yhteensopiva tee. Maistelulautasella luomu sekä laadukkaat raaka-aineet omalta maatilalta ja lähialueiden viljelijöiltä ovat merkittävässä roolissa. Makujen kimara -maistelulautasen hintaan ei sisälly juomia. Halutessasi voit tilata myös teesommelierimme tapaksille parittamat teet. Makujen kimara ja paritetut teet yhteensä 45 €.

Artesaaniravintola Sahanlahti Resort

Sahanlahden Makujen kimara -annos sisältää käsin tehtyjä makupaloja lihasta ja kalasta. Annos kootaan päivittäin vaihtuvista sesongin parhaista D.O. Saimaa -tuotteista ja muista paikallisista herkuista. Annoksesta riittää maisteltavaa kahdelle tai pääruuaksi yhdelle.

Villiruokaravintola Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharju kokoaa makujen kimaran päivän villeistä alkupaloista Saimaalta ja sen metsistä. Tämä on reilu annos yhdelle tai mukavasti naposteltavaa kahdelle – myös take away annoksena. Makujen kimaran kylkeen voit tilata myös lämpimiä herkkuja lisähintaan.