Hanhi Confit ja varhaiskasviksia

700g hanhen koipia/reisi palaa
1l Hanhen rasvaa
1kpl solo valkosipulia
Tuoretta timjamia ja salviaa
Merisuolaa, musta pippuria

Mausta lihat ja laita rasva puoli ylöspäin reunalliseen uunivuokaan. Kaada sulatettu rasva päälle ja kypsennä uunissa n. 96c 4-8 tuntia. Kypsennys on hyvä tehdä yön yli jolloin saa rauhassa hautua. Halutessa vuoan voi peittää foliolla/kannella. Lihan tulee olla yli kypsää.

Lisäksi:
200g Parsaa
100g Kevätsipulia
200g Varhaiskaalia
100g Kukkakaalia
100g Kesäkurpitsaa
100g Varhais juureksia(porkkana/punajuuri)

Hanhen rasvaa, suolaa

Pese kasvikset ja paloittele reiluiksi paloiksi. Kasvikset silvellään hanhen rasvalla ja grillataan kypsymis järjestyksessä juureksista alkaen. Mausta suolalla. Grillaa hanhen koipi palat rapeiksi ennen tarjoilua.

Reseptin raaka-aineita tuottavat