Sahanlahden kuha
Sahanlahden kuha 4:lle
Paistettu kuha
2 isoa tai 4 pientä kuhafilettä
Leikkaa fileistä ruodot pois v-leikkauksella
Paista voissa, mausta suolalla
Grillattu varhaiskaali
1 varhaiskaali
Suolaa
Rypsiöljyä
Leikkaa kaali 4 osaan, älä poista kantaa
Hiero pintaan suola ja öljyä
Grillaa avotulella, pinnat saavat mustua
Ruskistettu voikastike
50 g voita
20 g suolattuja karviaisia
Ruskista voi hitaasti kattilassa
Pilko karviaiset ja lisää voin joukkoon, mausta suolalla
Suolatut karviaiset
Raakoja karviaisia
Suolaa
Pese raa’at karviaiset hyvin
Laita karviaiset lasipurkkiin ja lisää vettä niin, että ne juuri ja juuri peittyvät
Punnitse karviaiset ja vesi, lisää tästä painosta 10 % suolaa ja liuota veteen
Sulje karviaiset ja suolavesi ilmatiivisti lasipurkkiin ja anna tekeytyä 3 kuukautta