Haukiburgeri ja salsa

Haukiburgeri & salsa 4:lle

Haukiburgeri

500 g jauhettua haukea
50 g kylmäsavukirjolohta
4 kpl briossia/sämpylää
Salaatin lehtiä
Naku majo chili majoneesia

Salsa

1 kpl tomaattia
5 cm pala kurkkua
¼ paprika
½ punasipulia
½ chili
Tuoretta tilliä
½ sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa

Hienonna kylmäsavukirjolohi hienoksi, sekoita hauen kanssa massaksi ja muotoile noin 2 cm paksuisiksi pihveiksi. Leikkaa salsaan kasvikset hienoksi kuutioksi, mausta sitruuna mehulla, oliiviöljyllä ja suolalla. Grillaa tai paista pihvit n. 4min./puoli kunnes juuri kypsiä. Paahda halkaistut sämpylät nopeasti grillissä ja kasaa burgerit ja nauti heti.